Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kamerák előtt kért bocsánatot Péter Szabó Szilvia rajongóitól.

Tíz évvel ezelőtt javában zajlott a NOX sikere, az egyik legsikeresebb magyar együttes voltak, ám Péter Szabó Szilvia egyik pillanatról a másikra döntött úgy, hogy szerelmi csalódása miatt egészen Ausztráliáig menekül. Egy dolog pedig azóta sem hagyta nyugodni: nem kért bocsánatot rajongóitól azért, hogy cserben hagyta őket.

“Tudtam legbelül, hogy én nem adtam azt, amit kellett volna, tudtam azt, hogy mit tudok adni, és miért szerettek olyan régóta, és úgy jöttem le színpadról, hogy gyűlöltem magam azért, azok az emberek úgy mentek haza, hogy becsaptam őket… Hiába voltunk fent a csúcson, és hiába dübörgött minden, hiába akart minket mindenki, azt éreztem, ha nem megyek el, és nem kapom vissza a fényemet, akkor nem állhatok fel a színpadra, mert nem fair” – mondta Péter Szabó Szilvia.

Az énekesnő elvileg csak 5 hónapot tervezett Ausztráliában, de hazautazása előtt felhívták, hogy vége a NOX-nak, így maradt két évig a szigetországban.

Az énekesnő ma ismét boldog, megtalálta önmagát, boldog családanya, karrierje pedig ismét sikeres.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!