Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Magas szőke férfi felemás cipőben című film sztárja mára alaposan megváltozott.

Pierre Richard, francia színész és rendező valóságos legenda. Az elmúlt 50 év egyik legjobb komikusának tartják. Minden különösebb erőfeszítés nélkül eljátssza az ostoba, vicces, vagy éppen nagyon intelligens karaktereket.

Olyan filmekben szerepelt, mint a Montparnasse 19, a 27 csókom nyara, a Magas szőke férfi felemás cipőben, a Balfácán és A boldog Alexandre. A színész a mai napig aktív, de ma már szinte lehetetlen ráismerni.

Pierre-t gyermekkora óta vonzotta a mozi, gyerekként ellógott az iskolából, hogy filmeket nézzen a moziban. 1968-ban pedig végre teljesült az álma, amikor szerepelhetett A boldog Alexandre című filmben.

A francia színész ma 86 éves, és mára már elvesztette egykori vonásait, de sikerült megőriznie egyedi varázsát. Még mindig rajongók milliói követik a filmjeit.

Pierre Richard megpróbálta távol tartani a magánéletét a reflektorfénytől. Azt azonban így is tudni róla, hogy háromszor nősült meg és vált el, és van két fia, akik apjukhoz hasonlóan, szintén művészi hajlamokkal rendelkeznek. Olivier szaxofonon, Christophe pedig nagybőgőn játszik.

Fotók: MTI

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!