Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Balázs Pali, a romantikus dallamok népszerű előadója, a napokban ünnepelte névnapját. Ez alkalomból egy különös és megható ajándékkal lepte meg 9 éves fia, Dávid.

– Január 25-én ünnepeltem névnapomat szűk, családi körben, amely nap úgy gondolom, örök emlékként marad meg bennem. A családunkban mindig nagy hagyománya van a névnapi, születésnapi ünnepségeknek. Ilyenkor valami kis aprósággal megajándékozzuk az ünnepeltet jelezvén ezzel is, mennyire fontos a számunkra. Dávid néhány napja már jelezte, hogy egy saját készítésű ajándékkal fog meglepni. Gondoltam, valami szép rajz vagy festmény van készülőben, amit a névnapi ajándékomnak szán. Az ünnepi vacsora után a dolgozó szobámba hívott, majd csillogó szemmel kattintott néhányat a számítógépen és elindult egy képes videó, amihez csak annyit fűzött hozzá: „Boldog névnapot apa, ezt én szerkesztettem neked!”

Balázs Palit nagyon megérintette a pillanat.

– A meghatódottságtól először megszólalni sem tudtam. Hirtelen átfutott rajtam néhány korábbi emlék, amikor még járni tanítottuk, amikor első nap az óvodában ment, majd később az iskolába. Ma meg itt nézem a képes videó ajándékát. Kiderült, azért jelentkezett az új tanév elején informatika szakkörre, hogy minél többet tanuljon meg a számító gép kezeléséről. Névnapi ajándékom már ennek a délutáni szakkörnek a hozománya. Nagyon rohan az idő, szinte naponta változik, folyamatosan fejlődik a személyisége. Az ajándékát nézve most már értem, miért kéri tőlem az utóbbi hónapokban, hogy ne kisfiamnak, hanem nagyfiamnak szólítsam.

A videó itt megtekinthető:

http://www.youtube.com/watch?v=RIj0RlxKfaM


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!