Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Balázs Pali, a romantikus dallamok népszerű előadója, néhány hete sajtóhírében jelezte, hogy készülő videó klipjéhez hölgyek jelentkezését várja.

Nagyon-nagy érdeklődés övezte a hírt, hiszen több mint, 250 hölgy jelentkezet a klipben való szereplésre. Volt, aki még nem töltötte be a 18. életévét, de olyan hölgy is akadt, aki túl az 50-en gondolta úgy, hogy szívesen vállalna szerepet néhány jelenet erejéig.

– Nagy öröm számomra, hogy több határon túli ország magyarlakta területeiről is bátran jelentkeztek a lányok. Volt, aki nem sajnálta volna, hogy több mint 700 km-t utazzon lakhelyéről a lehetőségért. A klip rendezőjével és forgatókönyv írójával közösen választottunk ki először 50, majd 10, azt követően pedig a 3 legalkalmasabb jelöltet. Több napos tanakodás és vívódás után végül egy budapesti lány mellett döntöttünk, aki miután közöltük vele a hírt, hogy Őt választottuk, örömében elsírta magát a telefonban.

A videóklip forgatása hamarosan megkezdődik.

– A személyes találkozásunk csak megerősítette a döntésünket, mivel Evelin egy nagyon aranyos és komoly gondolkodású lány. Remélem a végeredmény is ezt fogja bizonyítani. A részletek átbeszélése után hamarosan elkezdődik a forgatás, már csak a jó időnek kell kitartania néhány napig és hamarosan látható is lesz a „Néha szeretnék úgy sírni” című saját szerzeményemre készített legújabb videó klipem.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!