Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Balázs Pali, a romantikus dalok népszerű előadója, a napokban gyermekkori álmát váltotta valóra egy labdarúgó tornán.

– Néhány napja egy négycsapatos labdarúgó tornán vettem részt a Nemcsák Karcsi által vezetett Színészválogatott csapatával a Puskás Ferenc Stadionban. Nagyon készültünk valamennyien a csapatból e fontos találkozókra, mivel mindig jó meccsek szoktak kikerekedni ilyen alkalommal. A Parlamenti, a Borászok, és az ősi rivális, az Újságírók válogatottja volt az ellenfél. A sorsolásnak köszönhetően első mérkőzésünket az újságírók csapata ellen vívtuk. Nagy küzdelem folyt a pályán, igazi presztízs csata kerekedett ki az összecsapásból. Nagy örömünkre a 2. félidőben két gólt is sikerült rúgnunk, így legyőztük az újságírókat. A döntőben a borászok válogatottja volt az ellenfelünk, akik szívós küzdelmüknek köszönhetően egy nullás hátrányból a maguk javára fordították a meccset, és 3:2- re győztek ellenünk.

A labdarúgás Balázs Pali számára régi szerelem, a mindennapokban kikapcsolódás, szórakozás.

– Heti rendszerességgel játszunk a színészbarátaimmal egymás között. Ilyenkor mindenki félre teszi a napi feladatit, dolgait, csak foci van. Nagyon pozitív hatással van rám is a játék, mindig sikerül jól elfáradnom, de persze mellette jól fel is töltődnöm. A nyár végén azonban néhány hétig szüneteltetnem kell a focit, mivel az október 13.-án megrendezésre kerülő 15 éves jubileumi gálakoncertemre ki kell zárnom a sérülésveszélyt, hogy a Stefánia Palotában együtt ünnepelhessek közönségemmel. Régi álmom vált valóra ezzel a két meccsel, mivel már még gyermekként is arról álmodoztam, egyszer pályára léphetek a régi nevén még Népstadionban, ott ahol számos magyar és világsztár labdarúgó feledhetetlen élmény nyújtott a foci szerelmeseinek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!