Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A címlaplányok számos budapesti és vidéki helyszín után, ezúttal a felvidéki Dunaszerdahelyre látogattak. Így a márka határon túli követői, az új kollekció darabjait bemutató divatshow-n személyesen is találkozhattak Bódi Sylvivel és Dukai Reginával.

A Sugarbird divatmárka néhány nappal ezelőtt újabb meglepetéssel kedveskedett rajongóinak. Bódi Sylvi és Dukai Regina ugyanis egészen Dunaszerdahelyig utaztak, hogy részt vegyenek a szlovákiai üzlet szervezte bemutatón.

„Amikor megérkeztük, már több száz rajongó várt bennünket, akik nagyon örültek, hogy a városukba látogattunk. Hatalmas öröm volt látni és érezni, hogy határon túl is ilyen sokan szeretnek minket és a ruháinkat. A rendezvényen szinte csak lányok voltak, ráadásul majdnem kivétel nélkül mindannyian Sugarbird ruhában érkeztek, ami külön megtiszteltetés volt számunkra” – kezdte Bódi Sylvi, aki a Dukai testvérekkel, Reginával és Gergővel érkezett a helyszínre.

„A bemutató remekül sikerült, a modellek igazán szépek és csinosak voltak. A bátyám nagyon élvezte a házigazda szerepet, bár ennyi hölgy között ezen nem is csodálkoztam – viccelődött Regina. – A helyiek mindannyian roppant kedvesek voltak, még egy gyönyörű tortával is megleptek minket” – tette hozzá.

Regina az eseményen ráadásként egy dallal is elkápráztatta a jelenlévőket, amit a lelkes közönség hatalmas vastapssal köszönt meg.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!