KezdőlapBulvárPletykaDér Heni hajléktalanokon és kutyáikon segített

Dér Heni hajléktalanokon és kutyáikon segített

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ismét példaértékű összefogásról tettek tanúbizonyságot az Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársai, és a hozzájuk csatlakozó civilek.

A fővárosi hajléktalanok és kutyáik megsegítésére szervezett gyűjtési akció célja az volt, hogy megvédjék a dermesztő hidegtől az utcán élőket. A szervezet lelkes önkéntesei az összegyűlt adományokat folyamatosan osztják szét a rászorulók között. A legutóbbi akcióhoz a népszerű énekesnő, Dér Heni is csatlakozott.

Az elmúlt időszak rendkívüli időjárása igencsak próbára teszi az utcán élőket. A hontalanok és állataik is az életükért küzdenek ezekben a fagyos napokban. Az Országos Állatvédőrség Alapítvány úgy döntött, megsegítésükre gyűjtést szervez, hogy könnyebben átvészelhessék a nehéz időszakot.

Az összegyűlt adományok szétosztásában Dér Heni is részt vett, mit sem törődve a fogcsikorgató hideggel.

„Sajnos általában kivétel nélkül elmondható, hogy a hajléktalanszállókra nem engedik be az állattal érkezőket. Így azok a hontalanok, akik nem hagyják magukra kedvenceiket, télen is az utcára szorulnak. Nem mérlegelik a rájuk leselkedő veszélyeket, nem törődnek az akár mínusz húsz fokos időjárással sem, csak az számít, hogy állataikkal maradhassanak. A felhívásra rengeteg tartós élelmiszer, kutyatáp, nyakörv, póráz, ágynemű és meleg ruha gyűlt össze. Ezeket osztottuk szét a rászorulók között. Azt gondolom, hogy aki teheti, annak kutya kötelessége segíteni ott, ahol tud. Ezért álltam én is az Állatvédőrség mellé, és veszek részt az ilyen segélyakcióikban” – árulta el az énekesnő, aki Tornóczky Anitával – a szervezet kommunikáció vezetőjével – együtt osztotta szét az adományokat a rászorulóknak.
Az alapítvány munkatársai az Állatmentő Ligával karöltve, egész februárban segítik a rászorulókat, így továbbra is várják a felajánlásokat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet