Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Megasztár pénteki döntőjén ezúttal sem volt hiány megható pillanatokból. Radics Gigi produkciója után nem csupán Liptai Claudia, de a zsűritagok is a szemüket törölgették.

Gigi produkciója után az ő hangja is elcsuklott

Mint ahogy már megírtuk, a Megasztár múlt heti dedikált zsűritagja ezúttal könnyek nélkül bocsátotta útjára a szerinte leggyengébben szereplő Bihal Rolandot. Bár Falusi Mariann úgy fogalmazott, az elmúlt hetek alatt sokkal keményebb lett, volt olyan pillanat, amikor az énekesnőnek is könnyek szöktek a szemébe.

Az este talán legátütőbb produkciója Radics Gigi Whitney Houston I will always love you című számának előadása volt, amely alatt szem nem maradt szárazon. A legendás dal Liptai Claudiát is meghatotta, a műsorvezető könnyes szemmel ment fel a színpadra a 15 éves Mega-tehetség mellé, a hatalmas taps hallatán pedig Gigi is elérzékenyült. Falusi Mariann elmondta, hogy mindjárt sírva fakad, és Mester Tamás szeme is szokatlanul csillogott.

Pedig a fiatal tehetségnek nem volt könnyű dolga, elmondta, keveset ért angolul, így már a dal lefordításához is segítséget kellett kérnie, ráadásul még soha életében nem volt szerelmes, ezért nehéz is volt átéreznie a mondanivalót.
A zsűritagok szerint ez azonban nem vált a produkció kárára, a négy ítész egyetértett abban, hogy a lányra hatalmas karrier várhat.

Forrás: Hír24.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!