Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Paula és Paulina, Második esély, valamint a Bosszú című új sikersorozat főszereplője hamarosan Budapestre érkezik.

Gabriela Spanic-ot a telenovellák koronázatlan királynőjeként emlegetik, akit olyan sorozatok főszerepében láthattuk már, mint a Paula és Paulina, a Szeretni bolondulásig vagy éppen a Második esély. Az ismertséget Spanic számára a Paula és Paulina sorozat hozta meg, amely megjelenésekor nemcsak az év legjobb sorozata, hanem minden idők legnézettebb telenovellája lett Mexikóban, amit a mai napig egyetlen sorozatnak sem sikerült felülmúlnia. Magyarországon is hatalmas sikerrel futott.

Ma már világszerte ismerősen cseng a neve minden sorozat rajongónak, ám eddig csak a tévéképernyőről ismerhették a magyar nézők. A SOROZAT+ A Bosszú című új sikersorozatának bemutatója kapcsán invitálta a gyönyörű színésznőt Magyarországra, hogy a rajongók találkozhassanak vele.

November 13 és 18 között számos alkalma lesz az érdeklődőknek, hogy személyesen köszöntsék a szappanopera sztárt. A színésznő november 13-án vasárnap érkezik a Liszt Ferenc repülőtér 2A termináljára 18.20 órakor. November 17-én, csütörtökön 17.30-kor a Köki Terminál Bevásárlóközpontban fergeteges közönségtalálkozó várja a rajongókat, ahol Gabriela énektudását is bemutatja.

A Sorozat+ nézői folyamatosan követhetik a látogatás eseményeit, ugyanis november 14-től naponta, A Bosszú című sorozat előtt 21:00-tól rövid összefoglalót láthatnak a legérdekesebb pillanatokból.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!