Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gabriela Spanic a dél-amerikai sorozatok koronázatlan királynője a Cool TV és a Sorozat+ meghívására érkezett Budapestre és töltött el egy hetet Magyarországon.

A sokak által várt közönségtalálkozóra a KÖKI Terminál Bevásárlóközpontban került sor, ahol több, mint háromezer érdeklődő előtt lépett fel a színésznő.

Az ország elsőként a Paula és Paulina sorozatban ismerte meg a bájos színésznőt, amivel hatalmas rajongótábort szerzett magának. Spanic karrierje során eddig 22 telenovellában és teleregényben játszott, így a magyar rajongók is sokféle karakter szerepében láthatták már.

Érkezésekor százak köszöntötték már ismerősként a repülőtéren. A sorozatsztár felkészülten érkezett Budapestre, a törénelmünk különösen érdekelte, ezért számos nevezetességet meglátogatott, leginkább a Szent István Bazilika ragadta meg. Közvetlensége mindenkit lenyűgözött. Minden sztárallűrtől mententesen viselkedett végig a magyar rajongókkal bármerre járt.

Betekintést nyerhetett a Barátok közt munkálataiba és megismerkedett Orosz Annával, az őt szinkronizáló színésznővel. Beszélgetett őszintén Szily Nórával és táncolni tanította Lovász Lacit a Light Nightban.Galambos Lajos meginvitálta otthonába, ahol számos magyar művész mutatkozott be neki. Ajándékokkal halmozták el bárhová ment, Lajcsi egy pónit és egy kis pulit adott a művésznőnek. Mága Zoltán hegedűjátékával szórakoztatta és Gaby gyermekének ajándékozott egy hegedűt. Takács Nikolas és Varga Viktor mini koncertje lenyűgözte az énekléssel is foglalkozó színésznőt, annyira tetszett neki, hogy még táncra is perdült. Salsa tudását profi táncosok is megirigyelhetnék. Spanic számára is fontos a divat, ezért meglátogatta egy magyar tervező szalonját, ahol Benes Anita meg is lepte egy alkalmi ruhával, miután látta, hogy mennyire megtetszett a színésznőnek.

Rajongók hada gyűlt össze a KÖKI Terminál Bevásárlóközpontba és várta izgatottan a színésznőt, akit végre testközelből is megismerhettek. Gabriela meghatódott a hatalmas tömeg láttán és rövid koncerttel szórakoztatta az egybegyűlteket. A színésznő rajongói együtt énekelték vele közkedvelt slágereit. Elmondta, hogy abból a szeretetből táplálkozik, amit világszerte kap a rajongóktól és különösen meghatódott attól a figyelemtől és kedvességtől amivel hazánkban találkozott. Egy szerencsés hazavihette a színésznő fellépésen viselt kalapját és többen személyesen is találkozhattak imádott Gabyjukkal.

“Nagyon hálás vagyok a sok szeretetért, amit a magyaroktól kaptam az elmúlt napokban és felejthetetlenné tették számomra ezt a látogatást. Amíg élek őrizni fogom a szívemben ezt az emléket.” – így köszönt el Magyarországtól Gabriela Spanic.

Akinek már most hiányérzete van visszanézheti a Paula és Paulina sorozatot a Prizma TV-én hétköznap 13:50-től, Gabriela új sorozata; A bosszú a Sorozat+ műsorán látható hétköznap 21:00-tól, A Császárnő fordulatos történetét pedig a Cool TV-én követhetik hétköznap 15:40-től.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!