KezdőlapBulvárPletykaGarami Gábor őstehetségekre bukkant a ValóVilágban!

Garami Gábor őstehetségekre bukkant a ValóVilágban!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Garami Gábor beköltözött a ValóVilág Villájába. A Class Fm népszerű műsorvezetője ugyan csak egy napra lett Villalakó, de ennyi idő alatt is teljesítette küldetését, rádiózni tanította a versenyzőket. A játékosok kellemes meglepetést okoztak Gábornak, hiszen néhány igazi tehetséget is talált közöttük.

Garami Gábor, a Class Fm Hétvégi Kívánságműsorának vezetője rádiózni tanította az RTL Klub valóságshow-jának szereplőit. Először száj és hanggyakorlatokat tartott, majd egyből bedobta a Villalakókat a mélyvízbe. A VV5 szereplői azonban állták a sarat, néhányan a vártál is jobban teljesítettek.

„Óriási öröm volt számomra, hogy újra bemehettem a Villába, hiszen mindig is érdekelt  a valóságshow-k világa. Először nem is gondoltam, hogy talán igazi tehetségeket is találhatok „diákjaim” között.” – árulta el Gábor.

„A játékosok nagyon lelkesek voltak a rádiózás miatt, főleg annak örültek, hogy végre zenét hallhatnak. Gergő, Csaba és Fecó igazán érdeklődtek, és az az orgánumuk is megfelelő a feladathoz. Veronika, Kinga és Seherezádé kedves, csilingelő hangjában is látok lehetőséget. Egy valódi rádióműsorban Pétert és Attilát tudnám leginkább elképzelni. Már csak az adásban láttam, hogy miről beszélgettek a háttérben, miközben én a többiekkel foglalkoztam, de nagyon szórakoztató volt. Bejön ez a piszkálódó, szarkasztikus humor, olyanok, mint a két öreg figura a Muppet Show-ból.” – tette hozzá a Class Fm műsorvezetője.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet