Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gundel Takács Gábor, az MTV műsorvezetője lett a 2011-es Év Médiaszemélyisége a Blikk olvasóinak szavazatai alapján.

A lap öt kategóriában hirdetett év embere elismerést, a díjakat hétfőn adták át a kitüntetetteknek – tájékoztatta a Ringier Kiadó az MTI-t.

A műsorvezető januárban a Médiabálon szintén elnyerte a 2011. Médiaszemélyisége díjat.

A Blikk olvasói az Év Művészének Eszenyi Enikő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt, a Vígszínház igazgatóját, míg az Év Szakemberének Zacher Gábort, a Péterfy Sándor utcai kórház klinikai toxikológiai osztályának vezető főorvosát választották.

Az Év Civil Hőse 2011-ben Koleszár Balázs lett, aki miután motorbalesetben elveszítette a karját, sorstársainak készít műkart, a Jövő Reménysége pedig Máté Bence természetfotós, aki a BBC Wildlife Magazin és a Londoni Természettudományi Múzeum pályázatán elnyerte az év természetfotósa címet.

A jelölteket Halász Judit színművész, Bárdos András szerkesztő-műsorvezető, Gerendai Károly vállalkozó, Ablonczy László gyermek kardiológus és Murányi Marcell, a Blikk főszerkesztője választotta ki.

Forrás: MTI


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!