KezdőlapBulvárPletykaGyermeket vár Vilmos herceg felesége?

Gyermeket vár Vilmos herceg felesége?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lehet, hogy első gyermekével várandós Vilmos herceg felesége – a pénteki brit bulvársajtó szerint legalábbis erre utalhat, hogy Katalin hercegnő a minap nem volt hajlandó enni egy olyan ételféleségből, amelyet az orvosok általában nem javasolnak terhes nőknek.

Vilmos – Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája – április 29-én kelt egybe polgári származású kedvesével, Kate Middletonnal, aki azóta a Cambridge hercegnője címet viseli.

Az alattvalók – a brit sajtóval együtt – azóta a következő nagy bejelentésre várnak: arra, amely a hercegi utód érkezését tudatja.

Ez ugyan hivatalosan még nem hangzott el. A The Sun – a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap – pénteken idézett forrásai szerint azonban feltűnő volt, hogy a házaspár minapi koppenhágai látogatásán Katalin hercegnő – udvariasan visszautasítva a kínálást – látványosan nem volt hajlandó enni egy mogyorókrém-készítményből, miközben férje és a vendéglátó dán trónörökös pár jóízűen kóstolgatta az ételféleséget.

A The Sun a hírhez fűzött kommentárjában kiemeli, hogy Nagy-Britanniában a szakértők jó ideje eltanácsolják a terhes nőket a mogyorókészítményektől, mivel egyes vélemények szerint kapcsolat lehet az ilyen ételek fogyasztása és a gyermekek allergiás tünetei között.

A lap bennfentes forrása szerint Katalin hercegnő maga nem allergiás a mogyorófélékre, és “a gorombaság sem jellemző rá”, így a kínálás visszautasításának “egyetlen magyarázata” az lehet, hogy Vilmos herceg felesége gyermeket vár.

Az esetre azonnal felfigyeltek a fogadóirodák is. Az egyik legnagyobb brit fogadási hálózat, a Ladbrokes máris beszüntette a tétek elfogadását arra, hogy a hercegi pár első gyermeke még az uralkodó gyémántjubileuma – vagyis a királynő trónra lépésének 60. évfordulója alkalmából 2012 júniusában rendezendő központi ünnepségsorozat – előtt megszületik.

A The Sunnak nyilatkozó udvari források ugyanakkor igyekeztek hűteni a várakozásokat, mondván: a hercegnő még mindig nem szokta meg teljesen a folyamatos médiafigyelmet, és “teljesen elképzelhető az is, hogy egyszerűen nem szeret úgy enni, hogy közben kamerák szegeződnek rá.”

Forrás: MTI

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet