Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hétfőn végleg kimondták Katie Holmes és Tom Cruise válását, a két híresség ezzel véget vetett öt éve tartó együttlétének, írja a People magazin.

A pár közeli barátja elmondta, a New York-i bíró hétfőn írta alá a válási papírokat. A dokumentum igen hamar került lezárásra, ami egyáltalán nem jellemző a Hollywood-i válásokra. Katie Holmes június elején adta be a válási papírokat.

Tom Cruise épp Izlandon forgatta új, Oblivion című thrillerjét, amikor Katie Holmes beadta a válókeresetet. A színész azonnal az Államokba utazott, a párnak pedig sikerült közös nevezőre jutnia, kislányuk, Suri felügyeleti jogát is sikerült közösen megoldani.

Az 50 éves Tom Cruise és a 33 éves Katie Holmes barátok maradtak és továbbra is rendszeresen beszélnek, mindezt kislányuk, Suri, érdekében is teszik. Katie Holmesé lett a kislány felügyeleti joga, de Tom Cruise bármikor meglátogathatja és elviheti.

A TMZ portál szerint Tom Cruise 10 millió dollárnak megfelelő gyermektartást fizet majd Suri 18-ik születésnapjáig. A pár 2006 novemberében mondta ki a boldogító igent.

Tom Cruise immár harmadik válásánál tart. Első felesége Mimi Rogers volt, akitvel 1987 és 1990 között élt együtt, majd következett Nicole Kidman akivel 2001-ben szakítottak. Második feleségével 11 éveig élt egyött, két örökbefogadott gyerekük is van.

Tom Cruise a párizsi Eiffel Toronyban kérte meg Katie Holmes kezét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!