Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lisa, Patrick Swayze felesége, nyíltan beszél a színész életéről és annak, a betegséggel folytatott harcával, amely végül győzedelmeskedett felette.

Lisa Niemi Swayze 33 éven át volt Patrick Swayze felesége, most könyvben meséli el hogyan ismerkedett meg a színésszel, de ír férje táncos életéről, a filmek világáról és Swayze betegségéről, írja a Daily Mail.

„Annyira különbözőek voltunk egymástól és mégis annyira hasonlóak. 14 éves voltam, amikor megismertem. 1975 június 12-én esküdtünk meg, majd Los Angelesbe költöztünk, hogy filmekben szerepeljünk. Az álmunkat éltük.” – írja Lisa.

Patrick felesége azt is leírta, hogy 2008 elején derült ki a színész betegsége, miután Patrick azért fordult orvoshoz, mert besárgultak a szemei.

„Az orvos azt mondta, rákja lehet. A teszteredmények pár nap múlva érkeztek meg, Buddy, ahogy Patrickot neveztem, későn ért haza, így már előtte tudtam az igazságot.” – nyilatkozta az özvegy.

Amikor Patrick megtudta, megkérdezte az orvost, hogy mennyi ideje van hátra. „Talán néhány hét, pár hónap. Ez a betegség elég agresszív.” – válaszolta az orvos.

Lisa Swayze vallomása szerint pár hónapig titokban tartották a színész betegségét, de amikor a sajtó megtudta a szörnyű hírt elszabadult a pokol.

„E-mailek és levelek érkeztek. Bátorító üzeneteket kaptunk, de olyan emberek is feltűntek, akik hasznot akarták húzni Patrick betegségéből. Egy bizonyos film készítői azt nyilatkozták, hogy Patrick felhagyott a szereppel, pedig ő el sem olvasta a forgatókönyvet.” – nyilatkozta a színész felesége.

A nő azt is bevallotta, hogy parókát hordott, amikor kilépett a házból, hogy ne ismerjék fel, és hogy néhány pillanatra elfeledje férje betegségét.

Pár hónap kemoterápia után a tumor kevésbé volt aktív, ami a hasnyálmirigyrákot illeti, ez kész csoda volt. A színész felesége szerint Patrick Swayze úgy kezelte betegségét, mint valami kalandot, és megmutatta a valódi énjét: egy bátor, szerető, ambíciós, megértő és ellenálló férfit.

„Szórakoztunk, én meg nevettem, mert velem volt. Nem is kellett volna már élnie, de ő ott volt.” – nyilatkozta Lisa Swyze férjéről.

Betegsége ellenére a színész szerepet vállalt a „The Beast” című filmben, amelyet Chicagóban forgattak. Később új gyógyszert próbált ki, ami haja elvesztéséhez vezetett.

Szeptemberben az orvosok szörnyű hírt közöltek Lisával, Patricknak már csak napjai vannak hátra.

„Az utolsó szava az volt, hogy szeretlek. Majd kómába esett, de én tovább beszéltem hozzá. Vele maradtam, az együtt eltöltött időkről meséltem neki, fogtam a kezét. Hétfőn reggel tudtam, hogy eljött az idő. Nem akartam kimenni a szobából. Buddy mellett maradtam, fogtam a kezét, egészen addig, ameddig nem lélegzett.” – nyilatkozta Patrick Swayze felesége.

Patrick Swayze a Dirty Dancing című filmmel lett híres, 2009 szeptember 14-én távozott az élők sorából, 57 éves volt.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!