Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

VV Béci megnősült! Az egykori villalakó szombaton mondta ki a boldogító igent kedvesének, Adriennek, akivel már több éve egy párt alkotnak.

– Elmondhatatlanul jó volt az esküvőnk, életünk egyik legszebb napja. Hátrahagytunk mindketten mindent, és egy új élet kezdődött számunkra. A menyasszony gyönyörű volt, egy csodálatos ruhában tündökölt – lelkendezett Béci, aki nagyon boldog, hogy végre hivatalosan is összekötötte életét szerelmével. A legény- és a leánybúcsút már egy héttel korábban megtartották, ezzel búcsút intve független életüknek.

– Hagyományos esküvőnk volt, vőféllyel és játékokkal együtt. A különlegessége pedig abban rejlett, hogy inkább bulisabb jellegű volt, de persze azért megható is volt, mindenki nagyon jól érezte magát. A kedvesem meglepett azzal, hogy meghívta Sub Bass Monstert, de rajta kívül jelen volt Lakatos Yvette és Lakatos Krisztián, aki énekelt is.

– Körülbelül száztízen voltunk, a legközelebbi barátaink és szeretteink mind eljöttek, az egész nap csak rólunk szólt. Nagyon jó hangulatot teremtettünk – mondta a Blikknek az újdonsült férj, aki már 14 éves kora óta ismeri immáron feleségét; kapcsolatuk három éve alakult át szerelemmé, amelyet annak idején a luxusbörtön sem tépázott meg. A szerelmesek tavaly ősszel költöztek össze, az eljegyzés pedig egy hónapja volt.

– Egy hónappal ezelőtt jött egy villámcsapásszerű érzés; letérdeltem Adri elé, és megkértem a kezét. Nem akartam éveket várni az esküvővel, így szinte azonnal el is kezdtük szervezni a nagy napot. Három hét alatt sikerült is mindent megterveznünk, aminek nagyon örültünk – mondta az egykori villalakó. Korábban már felröppentek a hírek, hogy a friss házasok gyermeket várnak, de Béci cáfolta, hogy ez lett volna a hirtelen esküvő oka.

– Ha egyszer a fejembe veszek valamit, akkor azt véghez is viszem, és nem szeretem halogatni a dolgokat – magyarázta Béci a villámesküvő okát, de azért azt is elárulta, hogy nem bánná, ha szerelmük még teljesebbé válna egy kisbabával.

– Ha jön, majd jön, mi szeretettel várjuk. Már nem rajtunk múlik! Teljes mértékben felkészültünk a baba érkezésére, minden egyes nap dolgozom rajta, hogy összejöjjön – mondta nevetve Béci.

Forrás: Blikk.huHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!