Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Emlékeztek még a „Bridget Jones naplója” című filmben lezajlott jelenetre, amikor a volt pasi (akit Hugh Grant alakított) összeverekedett Bridget jelenlegi pasijával (Colin Firth)? A jelenet nem csak a filmekben történik meg, hanem a való életben is.

De ha a résztvevők még híresek is – Halle Berry és jegyese, Olivier Martinez, valamint a modell Gabriel Aubry – a középpontban pedig egy gyerek is felbukkan, úgy néz ki a botrány korántsem olyan vicces.

Halle Berry pasijainál elszakadt tegnap a cérna, éppen azon a nap, amikor az amerikaiak a Hálaadás Napját ünneplik. Aubry azért jelent meg az Oscar díjas színésznő házánál, hogy hazavigye közös gyereküket, Nahla-t, azonban csúnyán összeverekedett Olivier Martinez-el, miután az felhozta a gyerektartás problémáját.

Nemrég az amerikai hatóságok megtiltották Berrynek, hogy gyerekestűl Franciaországba költözzön, azaz Martinez hazájába.

„Tovább kell lépnünk” – ezt nyilatkozta Olivier, ami annyira feldühítette Aubry-t, hogy behúzott egyet Martineznek.

A People magazin szerint percek alatt hatalmas verekedés tört ki, a rendőrség később letartoztatta Aubry-t, akit 20.000 dollár fejében szabadlábra helyeztek. Mindkét verekedő a kórházban kötött ki. Mindezek mellett egy bírósági papírral megtiltották Aubrynak, hogy közel kerüljön Halle Berryhez, annak völegényéhez és kislányukhoz.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!