Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Százmillió dollárra – 21,6 milliárd forintnak megfelelő összegre – pereli Shakirát exbarátja, aki hat éven át volt a kolumbiai popsztár üzleti menedzsere.

Antonio de la Ruának, az egykori argentin elnök fiának érvelése szerint ő volt “a fő építőmestere” annak az üzleti tervnek, amely nemzetközi szupersztárt csinált az énekesből.

A New Yorkban benyújtott kereset értelmében a férfi az énekesnő zenei és üzleti vállalkozásainak profitjából származó részesedését követeli. De la Rua ugyanakkor elismerte, hogy 2004-ben kezdődött partnerségük csupán “szóbeli megegyezésen” alapult.

Shakira mindeközben hűtlen kezeléssel vádolja egykori párját. Az énekesnő még októberben a Bahama-szigeteken nyújtott be keresetet a férfi ellen, aki állítólag – egyebek mellett – jogtalan prémiumokat számolt el magának. De la Rua tagadja az ellene felhozott vádakat – adta hírül a BBC News.

A pár több mint tíz évig tartó szerelmi kapcsolat után 2011-ben szakított.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!