Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ez a nő teljesen kikelt magából, amikor megtudta, hogy a gyűrű, amivel a kedvese megkérte a kezét, egy „olcsó kis vacak”, ami egyáltalán nem méltó hozzá. A sértődött menyasszony minden indulatát beleöntötte egy bejegyzésbe, melyet az egyik közösségi hálón osztott meg. A kommentek… hát… nem voltak kegyesek hozzá!

Porig alázta a vőlegényét ez a nő, miután rájött, csak ennyibe került az eljegyzési gyűrűje!

A nő a MumsNeten adott hangot felháborodásának, miután a fülébe jutott, hogy az ékszer, ami szerelmük zálogát képviselte volna, „mindössze” 1674 dollárba került. Arra gondolt, hogy ezzel a bejegyzéssel most alaposan megszégyeníti a pasiját, de tévedett. Az olvasók nem értettek egyet vele: ahelyett, hogy a férfit szapulták volna a szűkmarkúsága miatt, a friss menyasszonyt ítélték el az anyagiassága miatt.

„Megkérte a kezem, és megmutatta a gyűrűt, amit nekem választott: egyetlen kis gyémánt, fehér aranyba foglalva. Annyira boldog voltam, hogy megkért, viszont épp oly csalódott lettem, amikor megpillantottam a gyűrűt. Az első szó, ami átfutott az agyamon, ez volt: kicsi. A modellről egyetlen rossz szót sem szólhatok, mert én is egyetlen gyémántkövest választottam volna magamnak. De nagyon zavart az ékszer maga – az arany színe, a kő mérete és elhelyezése, illetve a durva metszése.

A fizetése hatszámjegyű, és általában elég bőkezű. De megpillantottam a nyugtát, és megtudtam, hogy a gyűrűm mindössze 1674 dollárba került – sokkal kevesebbe, mint amennyit el tudtam volna képzelni egy ilyen fontos ékszer megvásárlásakor.

Szerintem nagyon csalódott lenne, ha bármit is szóvá tennék neki, mert számára minden rendben van. Én viszont boldogtalan vagyok a választása miatt. Úgy tűnik, a kollégái közül valaki megjegyezte, hogy ha a barátnője ennyire aggódik a gyűrű miatt, akkor talán nem is ő a megfelelő feleség számára. Igazából azt szerettem volna, ha együtt választjuk ki az eljegyzési gyűrűmet, és egy olyan modellt vásárolunk majd, ami mindkettőnknek egyformán tetszik. Ugyanis ha valamit napi rendszerességgel kell viselnem, akkor azt szeretném, ha tetszene. Ez pedig nem tetszik! Volt valaki hasonló helyzetben közületek? Ti mit tennétek?” – olvasható a csalódott menyasszony bejegyzése.

A válaszok szinte azonnal érkeztek – ám a legtöbbjük alaposan odasózott a nőnek.

„Az én gyűrűmet egy telefonos alkalmazáson keresztül rendelte meg, és 25 dollárba került. Nem érdekel. A szerelmünk ennél sokkal fontosabb.” – írta Jessica Walters.

„Amennyiben hatszámjegyű a fizetése, valószínű azért vett neki egy ilyen kis gyűrűt, hogy megfigyelje a valós reakcióját, hogy nem egy materialistával áll szemben, akit csak a pénze érdekli. Úgy tűnik, nem ment át a teszten.”China Wilkinson.

„Örülj annak, hogy kaptál egy gyűrűt. Megérdemelnéd, hogy egyedül halj meg, ha ennyire felszínes és anyagias menyasszony vagy!”Cintia Corsi.

„Nem az eljegyzési gyűrűn múlik a jó házasság, hanem azon, hogy mennyit tesztek érte. Negyven éve élek házasságban, és nincs gyémántgyűrűm. Sosem szerettem volna. Mindig is úgy vélekedtem róla, mint fölöslegesen kidobott pénz. És tudod mit? Boldog vagyok!”Sue LaRue.

Te mit üzennél ennek a nőnek? Együttéreznél vele, vagy inkább megvetnéd a viselkedéséért?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!