Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Radics Gigi nagyon ritkán beszél párkapcsolatáról, most pár szó erejéig kivételt tett Garami Gábornak.

Radics Gigi édesapja barátjával jött össze

A Potyautas legújabb vendége volt Radics Gigi, aki a múltról, jövőbeli terveiről beszélt Garami Gábornak, de szóba került az énekesnő magánélete is, amiről Gigi csak szűkszavúan nyilatkozott.

“Azért nem szeretek erről beszélni, mert a párom sem szereti, hogy erről beszélgetek. A mostani párom először barátként járt fel hozzánk, az édesapám barátja volt, egy zenésztárs, és hát ez így kicsit nehézkes volt nekünk ebből a szempontból, hogy hogyan mondjuk el a faternak meg anyunak. Ő volt a bátrabb. Mondtam neki, hogy muszáj lesz neked indítanod, mert apám azt szereti, ha egy férfi tökös. Neki kellett odaállni és elmondani. Nyilván kellett egy kis idő, ameddig ezt feldolgozták, hogy barátból szerelem lett, de úgy érzem nagyon megszerették és befogadták a családba.” – tette hozzá Radics Gigi.

Gigi beszélt arról is, hogyan találkozott Jamie Foxx-al, hogy jelentkezne-e mostani fejjel egy tehetségkutatóba, deazt is elárulta, hogyan készül decemberi nagykoncertjére.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!