KezdőlapBulvárRékasi bevallotta, tényleg Pikali Gerda az új párja

Rékasi bevallotta, tényleg Pikali Gerda az új párja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Január óta folyik a huza-vona Rékasi Károly és Détár Enikő között. Egy ország találgatja, hogy együtt vannak-e, egymásra találnak-e újra: néha pozitív, máskor pedig negatív híreket hallhattunk ezzel kapcsolatban. Érteni már sokszor nem lehetett, hogy most akkor mi is van igazából.

82090

Réka megunta, és bevallotta, sőt közleményt küldött ki, hogy igenis Pikali Gerdába szerelmes, vállalja a kapcsolatukat, megköszönve volt feleségének, Détár Enikőnek az eddigi türelmét. Bár több kísérletet tettek arra, hogy rendezzék kapcsolatukat, a próbálkozások kudarcba fulladtak.

„Megköszönve Enikő eddigi példátlan türelmét, a továbbiakban nem szeretnék azzal visszaélni. Egyúttal tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy életemet a továbbiakban a velem kapcsolatban már gyakran említett Pikali Gerdával szeretném, szándékozom élni, akihez okt. 6-án elköltöztem”- tette hírül, vállalva új kapcsolatát a színész.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet