KezdőlapBulvárRékasi Károly zokogva omlott össze a Farm VIP-ben

Rékasi Károly zokogva omlott össze a Farm VIP-ben

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A sárga csapat tagjaként vesz részt a Farm VIP-ben Rékasi Károly színész, aki már az első feladatnál kiborult. Miután lecserélték az első játéknál a színész egy szalmabálára roskadva sírta el magát.

Az első feladat első körében egy matematikai feladványt kellett megoldaniuk a csapatoknak, a sárga csapatban Rékasi Károly és Lakatos Levente oldotta meg a matematikai feladványt a táblánál, ám kifogott rajtuk a feladat.

Amikor a feladatban lecserélték Lakatos Leventét, Rékasi Károly sírva omlott össze.

Demcsák Zsuzsa leállította a játékot, mire Rékasi Károly társai a színészhez rohantak és megpróbálták megvigasztalni.

„Az a baj, hogy nagyon beleélem magam” – mondta a színész zokogva, majd erőt vett magát és visszament a táblához és megoldotta a feladatot.

„Az egész csapat nekilódult, ez egy olyan pillanat, amikor mindenki egymásért dolgozott” – mondta felszívva magát Rékasi, aki azért omlott össze, mert félt attól, hogy rajta bukik el a feladat.

A játék második körében a csapatoknak egy értelmes szót kellett kirakniuk, a sárgák itt is brillíroztak, és a Farm VIP történetében először sárga csapat költözhetett be a parasztházba.

„Először a Farm történetében a sárga csapat nyerte a nyitó játékot, és a sárgák költözhettek be a parasztházba” – mondta Demcsák Zsuzsa a sárgák győzelme után.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet