KezdőlapBulvár"Remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát!" - Krausz Gábor zseniális fricskával üzent...

„Remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát!” – Krausz Gábor zseniális fricskával üzent Tóth Gabinak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mint, ahogy arról a Twice.hu is beszámolt, Krausz Gábor is szerepelni fog a Dancing with the Stars táncos produkciójában Mikes Anna oldalán. Tóth Gabi egykori férje frappáns módon üzent egykori feleségének, aki a Fricska táncegyüttes táncosával lépett félre.

Egy hónappal ezelőtt robbant a bomba, válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. A pár 6 évig volt együtt, egy kislányuk született, ám házasságukat egy félrelépés törte ketté, az énekesnő a Fricska táncegyüttes táncosánál találta meg a boldogságot.

Az eset után gyűlölethullám zúdult az énekesnőre, aki nem érti miért bántják őt, hiszen nem tett semmi rosszat. Míg Tóth Gabi mer szabadon szeretni, addig Krausz Gábor elfogadta a TV2 felkérését, és szerepelni fog a Dancing with the Stars műsorában, Mikes Anna oldalán.

Krausz Gábor a Blikk-nek adott interjújában egy olyan mondatot ejtett ki a száján, amit Tóth Gabi pár hónapja a Fricska fiúkkal való közös munkájára jellemzett.

„Ha itt maradsz még egy kicsit, látni fogod, mit szoktam csinálni egy szórakozóhelyen… nem táncolni. De ezért van Anna, úgyhogy nagyon remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát! – válaszolt Krausz Gábor a lapnak, ezzel pedig utalva Tóth Gabi korábbi interjújára.

Krausz Gábor nyilatkozata az alábbi videóban nézhető meg!

Tóth Gabi a Sztárban sztár múlt évei adásában lépett fel közösen a Fricska Táncegyüttessel, a produkció után így nyilatkozott a közös együttműködésükről.

„Hónapok óta készültünk, nagyon régi vágyam volt a fricskás fiúkkal egy közös produkció. Nagyon tisztelem a munkásságukat, világszinten is megmutatták magukat, és szép eredményt értek el. Velük dolgozni… hát, olyan energia volt, meg azért kihajtották belőlem a szuflát rendesen! Nem volt megállás” – mondta akkor az énekesnő.

Tóth Gabi ominózus interjúrészletet az alábbi linken lehet megnézni!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet