Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ricky Martin harmadszorra lett apuka.

Újév első napján jelentette be Ricky Martin énekes, hogy ő és férje, Jwan Yosef ismét apukák lesznek, hiszen megszületett kislányuk, Lucia Martin-Yosef.

“Boldogan jelentjük be, hogy egy egészséges és gyönyörű kislány, Lucia Martin-Yosef apukái lettünk. Ez egy különleges pillanat számunkra és alig várjuk már, hogy kiderüljön, hova visz minket ez a tündöklő baba. Szerelmesek vagyunk Luciába.” – írta Ricky Martin férje, aki képet is posztolt a kislányról.

A 46 éves Grammy-díjas énekes ikrei, Matteo és Valentino most 9 évesek.

“A fiaim megkérdezték, hogy nekik miért van két apukájuk, azt mondtam nekik, hogy mi egy modern család vagyunk. Ez a szabadságnak egy gyönyörű megtapasztalása számunkra.” – mondta Ricky Martin.

View this post on Instagram

🇪🇸Nos emociona anunciar que nos hemos convertido en padres de una hermosa y saludable niña a la que hemos llamado Lucía Martin-Yosef. Esto ha sido sin duda un cumpleaños y celebración de la Navidad única en nuestras vidas. Tanto sus hermanos como Jwan y yo estamos completamente enamorados de nuestra beba y agradecidos de poder comenzar este 2019 con el mejor regalo que podíamos recibir, el regalo de la vida. 🇬🇧 We are beyond happy to announce that we have become parents to a beautiful and healthy baby girl, Lucia Martin-Yosef. It has been a special time for us and we cant wait to see where this stellar baby will take us. Both her beautiful brothers and me and Jwan have fallen in love with Lucia ❤

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Az énekes és férje egy évvel ezelőtt kelt egybe, nemrég pedig közös otthonukat is megmutatták, ezt itt nézhetitek meg!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!