Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A műsorvezető különleges fotóval lepte meg rajongóit.

Demcsák Zsuzsa karácsony előtt a Mokkában beszélt arról, hogyan készül az ünnepre. A műsorvezető elárulta, hogy nem szeret vásárolni, de a lakást imádja feldíszíteni, és a konyhában is odateszi magát.

“Mindenkinek az életében ez egy nagyon fontos év volt, nagyon fontos tanulságokat kellett és lehetett levonni ebből az évből. Ki hogyan tudta átalakítani az emberi kapcsolatait, szerintem arról szólt, hogy mennyire tudta szorosra fűzni a szoros kapcsolatokat családon belül, mennyire tudta letisztítani azokat a sallangokat saját magáról, csak azért mert az élet úgy hozta, hogy nem kellett szembenéznie sok mindennel.” – mondta Demcsák Zsuzsa a Mokkában, hozzátette, a család jelentősége felértékelődött idén.

Demcsák Zsuzsa szenteste egy meghitt családi fotót tett közzé közösségi oldalán, ahol gyerekeivel és férjével, Krisánnal közösen kívánnak kellemes ünnepeket mindenkinek.

“Összekapaszkodva, erősen, boldogan, szeretetben 2021-ben is! Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!” – írja a fotóhoz Demcsák Zsuzsa.

Fotó: TV2Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!