KezdőlapBulvárRitka genetikai rendellenességgel született, modell lett belőle: "Modell akartam lenni, hogy a...

Ritka genetikai rendellenességgel született, modell lett belőle: “Modell akartam lenni, hogy a szépséget képviseljem”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 24 éves India egy ritka genetikai rendellenességgel, úgynevezett Treacher Collins-szindrómával született, ami befolyásolja az arc, fej és a fülek fejlődését, így a csontok alulfejlettek maradnak.

A genetikai betegség a lány hallására és beszédkészségére is hatással van, ezért azt mondja, nehezebben tud kommunikálni, mivel sokszor nem érti meg elsőre, mit mondanak neki az emberek. Régen zavarta, hogy folyton arra kell kérnie másokat, ismételjék meg a mondandójukat, mert egyesek türelmetlenek, és nem szeretik ismételgetni magukat, de most már nem aggódik emiatt.

India gyerekkorától fogva modell szeretett volna lenni, és meg is valósította ezt az álmát. Kifejezetten büszke rá, hogy olyan nőket képvisel ebben a szakmában, akiknek a megjelenése eltér a szokványostól.

„Modell akartam lenni, hogy a szépséget képviseljem, az egyéni különbségeket. Az a fajta ember akarok lenni, aki jó példát mutat más nőknek. Őszintén úgy gondolom, hogy az önmagunk iránti szeretet felépítése nagyon fontos.” – mondja.

India élvezi a modellkedést, úgy érzi, hogy ez kimozdítja a komfortzónájából és az önbizalmára is jó hatással van. Ráadásul többségében pozitív visszajelzéseket kap.

„Sokan azt mondják, hogy szeretik a magabiztosságomat, a pozitivitásomat, az energiámat.” – mondja. Az reméli, hogy a jövőben azok, akik hozzá hasonlóan ezzel a genetikai rendellenességgel születtek, és emiatt önbizalomhiánytól szenvednek, megtanulják elfogadni és szeretni önmagukat, úgy, ahogy ő is tette.

„Teljesen rendben van, ha önmagadat adod, nem kell szégyellned azt, aki vagy, és még ha úgy is érzed, hogy más vagy, mint a többi ember, nem vagy az. Nem az vagyok, akinek mások mondanak, hanem az, akinek én tartom magamat” – mondja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet