Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Rowan Atkinson úgy döntött végleg lemond leghíresebb karakteréről, Mr. Beanről. A színész bevallotta, hogy „kimerültnek” érzi magát.

A brit színész, akit Mr. Bean tett világhírűvé, kijelentette, hogy többé nem bújik a karakter bőrébe, és ezentúl csak az animációs sorozathoz adja majd a hangját. Saját bevallása szerint a túl nagy nyomás és a kimerültség késztetik arra, hogy abbahagyja.

„Nekem könnyebb vokálisan előadnom a karaktert, mint vizuálisan. Nem igazán élvezem már őt játszani. Túl nagy a felelősség. Stresszesnek és fárasztónak találom, és alig várom, hogy vége legyen.” – írja a The Sun.

A most 65 éves brit színész 1990-ben jelent meg először Mr. Beanként az ITV-n. Ezután több játékfilm, sorozat és rajzfilm következett.

„Valójában semmit nem szeretnék játszani, talán a Fekete Vipera (Blackadder) kivételével. Mert a felelősség azért, hogy ez a sorozat vicces legyen, sok ember vállát terhelte, nemcsak az enyémet. A Fekete Vipera képviselte azt a kreatív energiát, amely mindannyiunkban ott volt a 80-as években. Nem lenne könnyű megpróbálni ezt most reprodukálni.” – mondta Rowan Atkinson.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!