Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Schobert Norbi valóságos lavinát indított el, amikor múlt héten azt mondta, a nők a hibásak a válásokért, mert szülés után nem képesek lefogyni, ezért a férfiak már nem kívánják őket.

Nők százezrei sértődtek meg azon, amit Schobert Norbi a napokban egy élő videóban mondott: “Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi sze***tása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés.”

A fitneszguru rengeteg kritikát kapott, szinte alig volt olyan celeb és ismert személyiség, aki ne szólalt volna meg az ügyben. Bár Norbi a napokban nyers stílusáért bocsánatot kért, szavait azonban nem vonja vissza, úgy gondolja igaz az, amit elmondott.

A botrány után pár nappal a Blikknek Schobert Norbi édesanyja, Judith is elmondta a véleményét: mint mondja, Norbi igazat szólt, de szebben is mondhatta volna.

“Igaz, hogy Norbi nem fogalmazott szépen, de igaza van! Velem ugyan nem esett meg, de egyik barátnőmet bizony a kövérsége miatt hagyta el a férje. Nálunk népbetegség a kövérség, hiába könyörögnek a túlsúlyosoknak az orvosok, a szakemberek. Norbi a mondataival sokkolt, de a gyerekre is rákiabál a szülő, ha az nem fogad szót. A fiam minden szavával jót akart, és nem úgy értette, hogy szülés után rögtön nádszál legyen egy anyuka, hanem azt magyarázta, fogyjon le, amint erre van lehetősége, mert azzal az egészségének és a házasságának is jót tesz.” – mondta Norbi édesanyja, aki fiának köszönheti az életét, hiszen a fitneszguru segítségével fogyott le.

A nő azt is elmondta, örült volna, ha annak idején lett volna mellette valaki, aki észhez téríti, mert túlsúlyának köszönhetően cukorbeteg lett, és magas a vérnyomása. Szerencsére fia tanácsaira hallgatott, így sikerült lefogynia 40 kilót, bár a látása a cukorbetegsége miatt nagyon megromlott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!