Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Schobert Norbi szerint a férfiak nem kívánják az olyan nőket, akik szülés után felszedtek jó pár kilót.

Facebookon tartott élő bejelentkezést Schobert Norbi, aki ezúttal arról beszélt, hogy mi a jó házasság titka. A fitneszguru arról beszélt, hogy szerinte azért megy tönkre sok házasság, mert a nők szülés után nem tudnak lefogyni, ezért a férfiak kevésbé kívánják őket.

Schobert Norbi szerint a férfiak számára a testi vágyak a legfontosabbak, egy férfi számára igenis fontos a külső és, hogy kívánja a feleségét.

“A nők számára a lelki szeretet is elég a sze*hez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső.” – mondta az Update márka atyja.

“Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi sze***tása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a po***filmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a sze***tás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat” – fejtette ki véleményét Rubint Réka férje.

https://www.facebook.com/update1/videos/504558826851202/

Ti mit gondoltok Norbi eszmecseréjéről?Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!