KezdőlapBulvárSchobert Lara: "Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni"

Schobert Lara: “Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya már több éve jelen van a médiában, szüleit az egész ország ismeri, így Lara sem kerülte el az emberek figyelmét. A fiatal lány nemrég érettségizett, életében most már az influenszerkedés is teret hódít, hiszen az Instagramon és a Tiktok-on is jelentős követőbázissal rendelkezik.

Schobert Lara aktívan sportol, énektanárhoz jár és modellkedik, nemrég az RTL Klub-on futó Álarcos énekesben is feltűnt, szüleihez méltón fényes karrier áll előtte. Lara tervei között szerepel egy saját vállalkozás indítása, szeretne a saját lábára állni.

Lara az NLC-nek elmondta, nem volt tudatosság abban, hogy elkezd influenszerkedni.

“Eleinte nem volt benne tudatosság, nem ezért kezdtem el tartalmakat megosztani. Pár évvel ezelőtt még nem tudtam, hogyan kell posztolni, vagy egyáltalán mi az, ami érdekli az embereket velem kapcsolatban. Aztán jött egy ruhamárka megkeresése, az egyik kollekciójuk modellje lettem, ez volt az első együttműködésem. Azóta már tudatosan kezelem az Instagramot, de nem a magánéletem részleteinek megosztására, hanem inkább munkacélból használom. Így talált meg ez a megkeresés is, aminek nagyon örültem” – nyilatkozta a női magazinnal Rubint Réka lánya.

A portálnak azt is elmondta, nincs szándékában alkalmazottként dolgozni, hosszútávú terveiben egy saját vállalkozás szerepel.

“Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni, így ezen nem is gondolkodtam. Szeretnék indítani egy vállalkozást, amiről még nem beszélhetek, de azt irányítanám majd a jövőben” – szögezte le Schobert Lara.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet