Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Elege lett abból, hogy állandóan a családját szidják.

Schobert Norbinak elege lett a 20 ezer embert számláló A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook csoportból, ezért egy évvel ezelőtt felbérelt két magánnyomozót és három ügyvédet, hogy megfelelő bizonyítéka legyen a feljelentéshez.

“Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz. Feljelentést tettem az ügyben, majd IP-cím alapján azonosítják a felhasználókat. Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni!” – mondta a Blikknek a fitneszguru.

Schobert Norbi azt is elárulta, hogy nemcsak családját gyalázták a csoportban, de a termékeit is rossz hírben tüntették fel, azt mondja, eljött a visszavágás ideje.

“Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával” – mondta Norbi a lapnak.

“Odáig elmentek, hogy az otthonunknál áttúrták a szemetet, hogy miket eszünk és posztolták, de a termékeimbe is tettek kukacot, úgy fényképezték le” – mondta Rubint Réka férje.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!