KezdőlapBulvárSchobert Norbit mintha csak kicserélték volna: soha többé nem szól be senkinek

Schobert Norbit mintha csak kicserélték volna: soha többé nem szól be senkinek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A fitneszguru azt mondja, az utóbbi időben annyi stresszt nyelt be, hogy nincs szüksége már erre a stresszre – stroke-ja után mintha teljesen kicserélték volna Schobert Norbit.

Schobert Norbi augusztus végén szenvedett stroke-ot, kutyasétáltatás után, otthonuk előtt esett össze, mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol megkapta a szakszerű kezelést. Egy ország figyelte Norbi felépülését, aki a hirtelen jött betegségének köszönhetően teljesen megváltozott, új életet kezd.

“Összességében annyi stresszt nyeltem be, hogy eddig bírtam, igazából nincs szükségem erre a stresszre” – fogalmazott Rubint Réka férje, aki az elmúlt másfél évben rengeteg támadást kapott néha nyers megjegyzései miatt.

“Mindent elengedtem, ami stresszt okoz” – mondta az ország fitneszguruja, aki hozzátette, elvesztette ezt a háborút.

Schobert Norbi azt is kifejtette, hogy a ‘body positive világ rossz kommunikáció, mert tovább fogja a világban gyorsítani az elhízást, és, mint mondja, ebbe nagyon sokan meg fognak halni.’

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet