Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sebestyén Balázs nem hagyta szó nélkül Kiss Ramóna távozását az RTL Klubtól – csipkelődött egy kicsit.

Vasárnap jelentette be Kiss Ramóna, hogy távozik az RTL Klubból, és átigazol a TV2-höz, ahol Stohl Andrással közösen vezetik majd a Dancing with the Stars műsort, amelyben Gabriela Spanic is táncolni fog. Sebestyén Balázsék a Balázsék című reggeli ráadióműsorban hívták fel Kiss Ramónát.

“Az ember életében ez nagy döntés munka szempontjából. A helyzet az: nagyon jól éreztem magam, de mikor telnek az évek, valaminek történnie kell. Már azt éreztem, hogy szeretnék változtatni. Azt az egyet felejtjük el, hogy mindenki pénzből él, mindenki dolgozni szeretne és ha nekem erre van lehetőségem, akkor meg kell tennem. Mert egyébként van egy családom, van egy gyermekem, akinek a jövőjét fel szeretném építeni, nem mellesleg a saját karrieremet is.” – mondta Kiss Ramóna a rádióban.

A reggeli adásban arról is szó esett, hogy kik fognak táncolni a műsorban, Kiss Ramóna erre megemlítette Marsi Anikót is, amire Balázs csak annyit felelt: “Marsi Anikó is táncol? Ekkora a baj a Tényekben?”

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!