Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hosszú interjút készített a SorozatWiki Sebestyén Balázzsal, aki beszélt az RTL Klub műsorainak sikeréről és bukásairól, de szóba került a Rádió 1 is, és nem vetette véka alá véleményét Stohl Andrásról sem.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Sebestyén Balázs beszélt az RTL Klubon futó Gyertek át! és Nyerő Páros műsorokról is, A Fal hatalmas sikeréről, Kicsi Óriások bukásáról pedig úgy tartja, a castingban volt a hiba, nem megfelelő gyerekeket választottak az adásba.

Balázs szerint a TV2 etikátlanul nyúlta le A Fal formátumot, ezért is lépett az RTL Klub és mutatta be jóval hamarabb a formátumot, amelyet Olaszországban forgattak, a nézők pedig imádták a műsort. Kitért Stohl Andrásra is, szerinte Stohlnak nem kellett volna elvállalnia a Piramis vezetését.

“Az rendben van, hogy átmegy a TV2-höz és elvállalja a Sztárban sztár zsűrizését, vagy bármilyen más műsornak a vezetését. Szerintem ezzel semmi baj nincs, mindenki úgy dönt és oda megy, ahova szeretne és ami neki belefér! De A Fal kontra Piramis esetében szerintem az lett volna a minimum, hogy azt mondja a TV2-nek, hogy bármi mást megcsinálok, de nem fogok kiszúrni azzal a csatornával, akinek nagyon sokat köszönhetek. Nem fogom elvállalni a Piramist, ami sokkal gagyibb, mint A Fal és kizárólag azért készül, hogy megszívassa az RTL-t. Már csak becsületből sem teszek ilyet!” – fogalmazott határozottan.

“Úgy néz ki, Stohl Andrásnak csak a pénz számít és semmi más. Van olyan helyzet, amire tudni kell nemet mondani és sokan mások azt mondanák, hogy erre nem vagyok hajlandó. Vezesse a műsort Tilla, Claudia vagy Majka, de én már csak a régi idők miatt is vagyok annyira lojális a egykori munkaadómhoz, hogy ezt nem csinálom meg velük.” – tette hozzá Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs kitért a Celeb vagyok, ments ki innen!-re is, amelyet idén a Rádió 1 miatt nem ő és Vadon Jani vezetnek.

“Én bíztam abban, hogy rádiós minőségemben tekintenek rám, amikor a Rádió 1-hez érkeztem. Mondjuk ki, nem volt ez túl elegáns lépés, hogy nem engedtek el minket, mi viszont szeretünk annyira rádiózni, hogy ezt el tudtuk fogadni. Fájó szívvel nézzük a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadát, hisz valamennyire a mi gyerekünk is és Janival mi is hozzáadtunk a sikerhez. Ennek ellenére persze drukkolunk az új műsorvezetőknek.” – nyilatkozta Sebestyén Balázs, aki szerint Ramóna és Peti ügyesen fognak teljesíteni a műsorban.

A Sorozatwiki teljes interjúját Sebestyén Balázzsal ITT olvashatod el.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!