KezdőlapBulvárSok kritikát kap a fogyatékkal élő férfi és egészséges párja: "Ahhoz a...

Sok kritikát kap a fogyatékkal élő férfi és egészséges párja: “Ahhoz a férfihoz mentem hozzá, akit szeretek”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az úgynevezett interabled párok – ahol az egyik fél valamilyen fogyatékkal él, míg a másik teljesen egészséges, gyakran vannak kitéve kritikának, és ez alól Winston és Mayfair Clements kapcsolata sem jelent kivételt.

A 35 éves Winston, aki motivációs szónok és a 23 éves life coach, Mayfair, 2018-ban találkoztak egy rendezvényen, de akkor még egyikük sem gondolta volna, hogy romantikus szálak kötik majd össze őket. A rendezvényen nem is beszélgettek, csak később vették fel a kapcsolatot egymással, egy kép kapcsán, ahol mindkettőjüket bejelölték. Amikor azonban jobban megismerkedtek, egymásba szerettek, és 2020 augusztusában össze is házasodtak, most pedig első közös gyerekük születését várják.

Winston az osteogenesis imperfecta (üvegcsont-betegség) nevű ritka betegséggel született, ami azt jelenti, hogy a csontjai nem fejlődtek ki tökéletesen, és rendkívül törékenyek is. A kapcsolatuk elején őszintén elbeszélgettek arról, mit is jelent Winston fogyatékossága a kapcsolatuk jövőjére nézve, és a köztük lévő kötelék ettől csak még erősebb lett. Pontosan tudják, mibe vágtak bele, ahogy azzal is tisztában vannak, hogy a gyerekeik örökölhetik a betegséget, de szeretik egymást és vállalják ezt a kockázatot.

Az emberek azonban nem mindig ilyen megértők, és a pár bőven kap negatív megjegyzéseket úgy a mindennapi életben, mint az interneten, ahol saját YouTube csatornát vezetnek, és megmutatják a világnak, hogy zajlanak a mindennapjaik. A legtöbben azzal vádolják Mayfairt, hogy csak a pénze miatt van a férfival, és biztosan megcsalja őt, Winstont viszont azért támadják, hogy önző, és megfosztja őt egy jobb élet lehetőségétől.

Mayfair számára különösen az a hozzászólás volt maradandó, amelyikben valaki azt kérdezte, hogy hagyhatták a szülei, hogy hozzámenjen Winstonhoz.

„A szüleim nagyon szeretik Winstont. A legtöbb negatív hozzászólásra próbálok nem is gondolni, mert nagyon felzaklatnak. Ahhoz a férfihoz mentem hozzá, akit szeretek, és ha ezekre a hozzászólásokra fókuszálnék, csak lehúznának a mélybe..” – mondja Mayfair. Ugyanakkor megvan a saját rajongótáboruk is, és sokan vannak, akik inspirációt merítenek a kapcsolatukból.

Most izgatottan várják első gyerekük születését, és még naplót is vezetnek, amiben születendő gyereküknek fogalmazzák meg a gondolataikat, érzéseiket. „Szeretnénk a lehető legjobb szülők lenni.” – mondja Winston.

„Azt hiszem, számunkra az a legfontosabb üzenet, amit szeretnénk átadni mindazzal, amit megosztunk, hogy minden emberi tapasztalat egyaránt érvényes és értékes, és tiszteletet érdemel.” – mondja Mayfair.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet