KezdőlapBulvárSokkoló hírt kapott Meghan Markle - Válás esetén Harry hercegnél marad a...

Sokkoló hírt kapott Meghan Markle – Válás esetén Harry hercegnél marad a gyerek!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amint a brit sajtó információi szerint kiderült: egy esetleges válás esetén Meghan Markle és Harry herceg gyereke a törvények szerint az apához kerül. Ez a hír hihetetlenül megdöbbentette a hercegnét!

A brit konzervatívok azzal vádolják a hercegnét, hogy számos, a királyi házhoz tartozó szabályt nem tartott be, és nagyon sokszor áthágta a hosszú ideje érvényben lévő törvényeket.

Az utóbbi időben Harry herceg és Meghan Markle élete nagyító alá került, és az okos szakértők minden lépésüket alaposan kielemzik. Abban az esetben, ha válásra kerülne sor Harry és Meghan között, a kis Archie, az Udvar törvényei szerint az apjánál marad.

A királyi rendelet szerint a gyerek az Egyesült Királyságban kell maradjon, és az 1717-es szabályt figyelembe véve, Archie felügyelete Károly herceg feladata.

Az utóbbi időben igencsak megromlott a viszony Harry herceg és Meghan Markle között, ha a feltételezett válás bekövetkezik, a herceg visszatér az Egyesült Királyságba a családjához.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet