Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Már a kutyák is leguríthatnak pár korty gyöngyöző, hűsítő sört. Az ötlet egy londoni sörgyártó fejéből pattant ki, aki megelégelte, hogy házi kedvence nagy szomorú, kuncsorgó szemekkel kinézi kezéből a finom nedűt, amelyet este fogyasztott volna el. A problémára a megoldás egyszerű, gondolta: sört kell főzni a négylábúaknak is.

sor-kutyaknak

El is készült a Barkers Brew, magyar fordításban Ugatók Főzete nevű kutyasör-márka, amelybe elsőként egy szerencsés labrador nyalhatott bele, az ebnek biztosan ízlett az ital, mivel hang nélkül lenyelte az utolsó cseppig. Az ebsör nem drágább, mint egy hagyományos, márkásabbnak számító folyékony kenyér, átszámítva 865 forintba kerül.

Két ízben vásárolható meg, attól függ, hogy a kutyánk a marha, vagy pedig a csirkehúst szereti jobban. Egy fárasztó nap után, mi eshetne jobban annál, mint egy jó hideg sör, majd azután egy jó kis szunyókálás? Nem érdemled meg ezt a két örömforrást, ugyanúgy mint mások, miután megkergettél több macskát és elástál az udvaron pár csontot? – írta a brit Daily Mail lap a kutyasörről szóló beszámolójában.

Az új nedű természetesen alkoholmentes, mi több az állatok immunrendszerét is erősíti, van benne E-vitamin is, amitől a négylábúak szőre fényesebb és szebb lesz. A gyártó szerint simán magára is oda lehet adni a kedvenceknek, de lehet a vizükbe is beletenni, vagy akár a tápra is rá lehet locsolni, hogy az puhább és nem utolsósorban finomabb is legyen.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!