KezdőlapBulvárStahl Judit meglepő titokról rántja le a leplet: „A gyerekem nem a...

Stahl Judit meglepő titokról rántja le a leplet: „A gyerekem nem a férjemtől van”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Stahl Judit évek óta visszavonultan él, csak nagyon ritkán szokott interjút adni, ám most Kadarkai Endrének kivételt tett, és egy családi titokról is lerántotta a leplet.

Kadarkai Endre vendége volt Stahl Judit, aki egykor hatalmas siker futott be tévés szakácsnőként, ám egy ideje visszavonult a tévézéstől, jelenleg saját könyvkiadójánál dolgozik. Az egykori tévés elmondta, Hanna lánya nem a férjétől született, hanem előző párjától, aki elhagyta őt, amikor várandós volt.

“A gyerekem nem a férjemtől van, de nagy szerelem volt. A férjem már annyira nem bírta ezt a nagy szerelmet, hogy elment az USA-ba főzni tanulni. Nagyon régóta vagyunk együtt, és nagyon sok mindent túléltünk együtt, és remélem túl is fogunk. De ez picit már neki is sok volt” – mondta Stahl Judit a Szavakon túl című műsorban.

Stahl Judit lánya Rochlitz Andrástól született, ennek ellenére Bohus Csaba gondolkodás nélkül vállalta a babát, a nevére is vette.

Stahl Judit végül nem egyedül viselte a terhességet, egy barátnője költözött hozzá, kislánya születése előtt férje is hazautazott. A kislány másfél éves volt amikor édesapja jelentkezett, a műsorvezető férje pedig támogatta a kapcsolattartást.

“Most már így túlélve mindent, hogy rendeződtek a dolgok, és Hanna jóban van az édesapjával, nagyon jó!” – mesélte Judit.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet