Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gásvár Evelin fogyásának híre felborzolta az ország kedélyeit, mindenki arról beszél egy ideje, hogy tökéletesre alakította magát a fiatal lány. Igen ám, de a jó után, törvényszerűen mindig valami rossz következik: terítékre került a Gáspár család legfiatalabb lánytagja, Virág, aki nem igazán vékony sziluettjéről híres.

gaspar-virag

Amikor Virág vékonyka volt, Evelin küzdött súlyproblémákkal, most pedig fordítva van ez a lányoknál. Virág 11 évesen szinte annyit nyom, mint nővére. A kicsi lányt még senki sem tanácsolta egészségesebb életmódra, úgy tűnik így is tökéletes a családnak. Azonban Virág sokat bánkódik, mert ismerősei gyakran dagadtnak titulálják.

Édesapja szerint Virág sokat pityereg azért, mert csúfolják, de a lányka nem tehet róla, hogy húsosabb a korosztályánál, mivel testalkatilag Győzikére ütött. Gáspár Győző védi kislányát, példás apaként tökéletesként látja, és a család még nem látja idejét annak, hogy Virág egy drasztikus fogyókúrába kezdjen.

A 11 éves lány jelenleg 50-52 kilós, a család pedig reménykedik, hogy a kamaszszerelem beköszöntével róla is leolvadnak a plusz kilók. Virág példaképe nővére, Evelin, tehát az út biztató a fogyás felé.

Vajon nővérét követve le fog-e fogyni a kicsi Virág is?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!