Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kedd este frontálisan ütközött Gáspár Győzőék autója egy másik gépkocsival.

Gáspár Győző és családja a 21-es főúton szenvedett súlyos autóbalesetet. Győzike és felesége, Bea asszony, valamint kisebbik lányuk, Virág épp hazafele tartottak, amikor egy másik autó, ami rossz irányból hajtott fel a főútra, áthajtott a sávjukba.

Az ütközést sajnos már nem tudták elkerülni. A balesetben hárman sérültek meg, mindkét autó rommá tört. Gáspár Bea vezette a fehér BMW-t.

Fotó: police.hu

“A belső sávban mentem, amikor észrevettem, hogy jön velem szemben valaki. Először nem is értettem, hogy történhet ez, de gyorsan kihúzódtam a külső sávba, és folyamatosan lassítottam. Hangosan mondtam, hogy nem fogunk ütközni, nem fogunk ütközni, de akkor a másik autó egy pillanat alatt áthajtott a mi sávunkba, és pár másodperccel később már csak az ütközést éreztem és a csattanást hallottam” – mondta a Blikknek Gáspár Bea.

Győzike felesége hozzátette, 105-tel hajthatott, amikor meglátta a szembejövő autót, 80-ra lassított le, de az ütközést így sem tudták elkerülni. A szemből jövő autóban egy 26 éves nő vezetett.

Fotó: police.hu

“Az éjszakai órákban egy 26 éves nő közlekedett személygépkocsival a 21-es számú főúton Salgótarján irányából Hatvan felé, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a tari elágazó közelében összeütközött egy ott közlekedő másik személygépkocsival. A balesetben három személy sérült meg.” – írta közleményében a Nógrád megyei rendőrség.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!