Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kamionnal karambolozott egy Audi csütörtök reggel az M1-es autópályán, a Blikk információi szerint az autóban Kis Grófo is ott ült.

Súlyos balesetet szenvedett Kiss Grófo az M1-esen!

A baleset csütörtök reggel történt az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, az 57-es kilométerszelvénynél Tatabánya térségében. Eddig nem tudni, hogy mi okozhatta a balesetet, amiben két kamion és egy személygépkocsi egymásnak ütközött.

A balesetben egy ember súlyosan, két másik könnyebben sérült, a Blikk azt is megírta, hogy Kis Grófo is a személygépkocsiban ült. Később az énekes is megerősítette a hírt közösségi oldalán.

“A hír igaz, balesetet szenvedtünk az M1-es autópályán, de mindannyian jól vagyunk! És ez a legfontosabb. Köszönet az aggódó üzenetekért, jókívánságokért! A sajtónak erről külön nyilatkozni nem fogok, továbbra is a teljesítményemmel, a dalaimmal és a fellépéseimmel szeretnék a médiumokban szerepelni. Egyúttal arra kérek mindenkit, nagyon figyeljetek oda vezetés közben, legyetek óvatosak, különösen ebben a hűvös, nyirkos, hideg téli időszakban.” – nyilatkozta Kis Grófo.

Kis Grófo legújabb dala a #LÁVKÓMA augusztusban jelent meg, azóta is hatalmas népszerűséggel pörög.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!