KezdőlapBulvárSúlyosbodott a rákkal küzdő Reviczky Gábor állapota, áttéteket találtak a szervezetében

Súlyosbodott a rákkal küzdő Reviczky Gábor állapota, áttéteket találtak a szervezetében

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Márciusban derült ki, hogy Reviczky Gábor rákkal küzd, és ahogy azt a Twice.hu is megírta, a színész határozottan elutasította a kemoterápiát. Az újabb PET CT eredmények azonban nem várt eredményeket mutattak ki: a színésznél áttétek alakulat ki.

Súlyosbodott a Kossuth- és Jászai-díjas színész állapota, a legújabb vizsgálatok áttéteket mutattak ki a szervezetében. Reviczky Gábor éppen ezért belement a kemoterápiába, holott előtte ellenezte a kezelést.

Reviczky Gábor már túl van három kemoterápiás kezelésen, még három vár rá, ugyanis első körben hat kezelést írtak ki neki az orvosok. A színész a körülményekhez képest jól viseli a kezelést, a munkáját sem hagyta abba.

A színművész jelenleg épp ráckevei otthonát árulja, a 6+1 szobás, háromszintes, medencével ellátott ingatlana 159 millió forintért eladó. A Blikknek elárulta, miért döntött úgy feleségével, hogy megválnak otthonuktól.

„Nagy a korkülönbség köztem és a feleségem között, ezért valószínű, hogy én fogok előbb elmenni. Ő azután biztosan eladta volna ezt a helyet, de úgy gondoltuk, jobb ennek elébe menni, és addig rendezni ezt a dolgot, amíg élek. Bevallom, nem könnyű hetvennégy évesen egy ilyen döntést meghozni, néhány hétig gondolkodtam, mielőtt belementem, mert egyébként nagyon szeretek itt élni” – mondta a színész a lapnak.

Miközben házukat árulják már meg is találták új otthonukat, ám azt nem árulta el, hogy hova fognak költözni, csak azt, hogy az ingatlan vidéken található.Reviczky Gábornál év elején diagnosztizáltak prosztatarákot, később meg is műtötték, jelenleg kezelésekre jár. Bár a műtét után bizakodóak voltak az orvosok, később kiderült áttétek vannak a szervezetében.

Igaz, hogy nem akartam kemoterápiát, de akkor még nem tudtam, hogy áttétem van, többek között a csontjaimban… ez a legutóbbi vizsgálaton derült ki” – mondta a színész.

Beláttam, hogy muszáj vállalnom a kezelést, amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek. Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz” – sóhajtott Reviczky Gábor.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet