Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sokunk számára a mozizás olyan élmény, amely kiszakít bennünket a valóságból, lehetőséget nyújt, hogy elmeneküljünk a képzelet birodalmába, egy olyan világba, ahol a szereplők számára létezik a boldog befejezés. De gondolkodtál már valaha azon, milyen lehet azoknak a színészeknek az élete, akiknek segítségével néhány órára megfeledkezhetünk a saját problémáinkról? Őket ki gyógyítja meg, ha szenvednek?

Sylvester Stallone, akit egy egész generáció bálványoz, mély hallgatásba süllyedt, miután elvesztette nagyobbik fiát. Sage Sylverster Stallone és Sasha Czack első gyermeke volt. 2012 július 13.-án, 36 éves korában hunyt el Los Angeles-i otthonában, szívroham következtében. Fiának halála lesújtotta a Rocky-t alakító színészt, aki arra kért mindenkit, adják meg neki azt a békét és magányt, amire szüksége van, hogy gyászolhasson.

A színész így nyilatkozott: „Nincs annál nagyobb fájdalom, mint, amikor egy szülő elveszti a gyermekét. Arra kérek mindenkit, tartsa tiszteletben tehetséges fiam emlékét, és viseltessen együttérzéssel szerető édesanyja iránt is. Ezt a borzalmas veszteséget egész életünkben érezni fogjuk. Sage volt az első gyermekünk, a világunk középpontja, ezért alázattal arra kérek mindenkit, ne háborgassa a fiam emlékét.”

Miután Stallone elvált első feleségétől, Sasha Czacktől, akadtak nehézségek a fiával való kapcsolatában. Azonban évekkel később ismét egymásra találtak, mi több, forgattak közös filmeket, és együtt jelentek meg interjúkon is. A Rocky V-ön is együtt dolgoztak,a kettejük közti kötődés a vásznon át is jól látható volt.

Sage édesapja méltó példáját követte, és soha nem nézett vissza a múltba. Színész szeretett volna lenni, és producerként is ki akarta próbálni magát. Egészségügyi problémáinak ellenére, senki nem gondolta volna, hogy ennyire fiatalon meghalhatna.

A tragikus veszteség lesújtotta Stallonet, aki ezután egy időre visszavonult a nyilvánosság elől, hogy teljes csendben és magányban élje meg a gyászát.

2012 augusztusában a színész így nyilatkozott: „Nagyon, nagyon nehéz. Borzalmas ez a helyzet, de nincs mit tenni, ez az élet – az idő segít, hogy túléld valahogy. Nagyon fontos, hogy az ember megpróbálja újrakezdeni az életét, különben könnyű belekerülni a rossz spirálba.”

Stallone sikeresen visszatért az életbe, és amikor Creed című filmjével győzelmet aratott a Golden Globe-on, érzelmes beszédben emlékezett meg fiáról.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!