Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szenes Andrea tavaly szeptemberben veszítette el édesapját. Koós János Szenes Iván utolsó perceiben érkezett a kórházba, barátai közül Ő találkozott vele utoljára. Andrea azóta második apjaként tekint Koós Jánosra, aki a neves író egyik legjobb barátja és kedvenc énekese volt, a nehéz időszakban pedig végig Andrea mellett állt.

Koós János és Szenes Andrea kapcsolata az elmúlt egy évben nem változott, sőt még inkább szorosabb lett. Szenes Iván halála után ugyanis Koós átvette Andreánál az apaszerepet. Folyamatosan tartják a kapcsolatot, így valóban olyan életet élnek, mintha egy igazi család lennének.

“Koós János a második apukám. Édesapám halála óta sokat van nálunk, rendszeresen együtt is ebédelünk, ilyenkor mindig a kedvenc ételeimet szokta hozni, van egy alapmenünk is, saját készítésű szendvicsekkel lep meg. Az ilyen alkalmakkor átbeszéljük, hogy kivel mi történik. Ha kell, akkor tanácsokkal is ellát.” – mondta Szenes Andrea.

Szenes Andrea a “Beszéld meg Andreával – Szenes SzínHáz” című talkshow-ban hosszabb interjút is készített Koós Jánossal. A műsort a Prizma TV-n láthatják a nézők szerdán, 21 óra 25 perctől.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!