Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A FEM3-on futó Edina és Joshi mai adásában az indiai sorselemző a megasztáros Szíj Melinda számait elemezte és a jóslatra meglepő választ kapott a győri asszonytól.

Joshi Bharat ugyanis azt látta Melinda számaiban, hogy az asszony életébe 2013-ban köszönt majd be a nagy, mindent elsöprő szerelem. Melinda azonban erre nem reagált kitörő örömmel:

– Nekem már nincs szükségem a szerelemre, egyedül szeretnék megöregedni. – nyilatkozta a Megasztár 5 legmegosztóbb egyénisége.

– Annak ellenére, hogy ezt mondta, láttam, hogy kettősség dúl benne: jól esik neki, hogy még vár rá egy romantikus kapcsolat, de joga van hozzá, hogy az érkező lehetőségekre nemet mondjon. – mondta el véleményét a FEM3 műsorvezetője, akit nem lepett meg Szíj Melinda reakciója, hiszen a tehetségkutató műsor idején is tartották a kapcsolatot egymással, Joshi segítette őt át az akkori nehéz időszakán.

A teljes beszélgetés a ma délutáni Edina és Joshiban látható, a FEM3 csatornán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!