KezdőlapBulvárSztárok festettek a szenvedélybetegekért

Sztárok festettek a szenvedélybetegekért

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Cipő designer-nek állt Kiss Ádám, Bartók Eszter, az Anti Fitness Club, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila. A sztárok nem mindennapi fekete-fehér gumicsizma kollekciót készítettek az esős, latyakos idő, na és Jack bácsi ihletésére, melyeket bárki megvásárolhat.

Különleges jótékonysági akcióval indította az évet Kiss Ádám, Bartók Eszter, az Anti Fitness Club, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila.  A sztárok a népszerű fekete-fehér whisky kérése ragadtak ecsetet, filctollat, ragasztót, kinek mihez volt kedve, és egyedi gumicsizmákat terveztek.

Az eredmény tíz pár divatos csizma, tele a sztárok kedvenc figuráival és újévi jókívánságaival, mellyel a Jack Daniel’s a Máltai Szeretetszolgálatot támogatja majd. A művészi alkotásokra ugyanis hamarosan bárki licitálhat, aki nem szereti, ha ruhái szembe jönnek vele az utcán, vagy csak kitenné kedvence alkotását a polcra. A befolyt összeg a Szeretetszolgálat szenvedélybetegekkel foglalkozó alapítványát, a Fogadót támogatja, ezzel is felhívva a figyelmet a kulturált alkoholfogyasztás fontosságára.

„Évente több alakalommal is szervezünk jótékony fellépéseket az ország különböző pontjain, így örömmel vállaltam a csizmafestést. Idén azonban szeretnék olyan gyerekeket is meglepni pár vidám órával, akik komoly betegségekkel küzdenek meg minden nap. Az év nagy részében a felnőtteket szórakozatjuk, de ők is ugyanúgy szeretnek önfeledten nevetni” – árulta el Kiss Ádám, a Dumaszínház szabadszájú humoristája, aki minden keze ügyébe kerülő alapanyagot felhasznált a fehér csizma díszítésére.

A mindig divatos Bartók Eszter igazán stílusos és visszafogott csizmát készített, amely tükrözi egyéniségét.  „Egyébként is szeretem a gumicsizmát, mert vidám és praktikus viselet egyben. Még a tavaszi latyakos idő után sem rejtem a szekrény mélyére, hiszen nyáron is jól jön az esős szabadtéri fellépések alkalmával.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet