KezdőlapBulvárTávozik a Barátok Közt producere

Távozik a Barátok Közt producere

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

17 év és 7288 epizód után Kalamár Tamás, a „Barátok közt“ kreatív producere megválik a sorozattól, és elköszön az UFA Magyarország gyártó cégtől.

image_10049610_16-9

Kalamár Tamás 1997 óta áll kreatív irányítóként és készítőként Magyarország legsikeresebb TV-sorozata, a „Barátok közt“ mögött, és ezzel televíziós történelmet írt. Mióta a sorozat 1998. október 26-án először került képernyőre, naponta milliós közönségnek nyújt szórakozást. Legjobb éveiben a sorozat 60%-os piaci részesedést meghaladó nézettséget ért el a 18-49 éves korcsoportban.

Amellett, hogy az RTL KLUB sikeresen vezette be és ápolja azóta is a sorozat arculatát, Kalamár Tamás jó történetek iránti különleges érzékének köszönhető, hogy a sorozat a kiélezett piaci versenykörnyezetben még ma is vezeti a nézettségi listákat.

Kalamár Tamás azonban nem csupán a „Barátok közt“ sikerének volt élharcosa, hanem az első magyarországi telenovella, a „Szeress most!“, illetve az első professzionális web-sorozat, a „Csalfa karma“ készítésekor is ő képviselte a megvalósításhoz szükséges kreatív erőt.

Kalamár Tamás utódja Rozgonyi Ádám lesz. Rozgonyi Ádám 1999 és 2006 között rendezőként már részt vett a „Barátok közt“ alakításában, és számos más mű létrehozásában dolgozott szerzőként és rendezőként. Széles körű tapasztalatával, kiváló vezetői képességeivel és kreativitásával Rozgonyi Ádám új feladatkörében, kreatív producerként fogja gazdagítani a „Barátok közt“ csapatát, és velük közösen írja majd tovább a sorozat sikertörténetét.

Rozgonyi Ádám munkáját meghatározó módon segíti vezető íróként Josie Ward (2011. márciusa óta) és line producerként Radnai György (1998. októbere óta), ezzel biztosítva a vezetői csapat munkájának folytonosságát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet