KezdőlapBulvárTeljesen összetört, miután férje és 3 gyermeke is életét vesztette ugyanazon a...

Teljesen összetört, miután férje és 3 gyermeke is életét vesztette ugyanazon a napon – alig tudott megszólalni a temetésükön

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Loretta és Sam Traynor, a kanadai Ontario állambeli Oshawából, az egyedüli túlélők a hatfős családból.

Nincs egyszerű módja annak, hogy elfogadjuk szeretteink halálát. Egy anyának pedig nagyon nehéz megbirkóznia a családjában bekövetkezett halálesetekkel. Az 50 éves Loretta Traynor, a kanadai Oshawából soha nem számított rá, hogy ilyen borzalmas módon veszítheti el a családját.

„Túl korán, túl erőszakosan és figyelmeztetés nélkül vették el őket tőlem.” – mondta a nő.

Loretta Traynort a temetési szertartáson egyetlen életben maradt fia, Sam, kísérte. Elvesztették családjuk négy tagját, amikor Loretta testvére, a 48 éves Mitchell Lapa, a saját otthonukban lövöldözni kezdett. A támadásban meghalt Loretta férje, Chris, és 3 gyermekük, a 20 éves Bradley, a 15 éves Adelaide és a 11 éves Joey, végül pedig Loretta testvére saját magával is végzett. Loretta megsérült, Sam pedig éppen nem volt otthon a támadáskor.

A tragikus esemény 2020 szeptemberében történt, és Lorettának és Samnek egész életében ezzel a fájdalommal kell élnie. Loretta a temetési szertartáson kerekesszékben ült a 4 koporsó előtt, így tartotta meg a gyászbeszédet.

„Semmilyen formában nem tudom elhinni, vagy elfogadni, hogy bármi jó származhatna ebből a tragédiából. Nem tudom, és nem is akarom ezt elfogadni. De amit magammal kell vinnem, az a fény, amelyet mindannyiatoktól kaptam. Olyan rálátást kínáltatok nekem a családom életére, amivel eddig nem rendelkeztem, és amiért örökké hálás leszek.” – mondta a gyászbeszédben.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy Chris felesége lehettem. Minden szeretetem az övé. Nagyon büszke vagyok arra, hogy Bradley édesanyja lehetek. Az egyik legkedvesebb ember volt, aki valaha is élt ezen a Földön. Nagyon büszke vagyok arra, hogy Adelaide édesanyja lehetek. Színaranyból volt a szíve. És nagyon büszke vagyok, hogy Joey édesanyja lehetek. Ártatlan és boldog volt, és mindannyiunk közül neki voltak a legnagyobb álmai.” – mondta a gyászoló özvegy.

Férjéről elmondta, hogy mindig is társasági és kalandvágyó ember volt, és mindig szerette őt megnevettetni.

„Ahogy az várható is 23 év házasság után, minden történetét ismertem, mindegyiket hallottam legalább 23-szor, ha nem többször. De ő így is mindennél jobban igyekezett, hogy találjon valamit, amivel megnevettethet, és ez néha sikerült is neki.” – mondta.

Ezután megemlékezett gyerekeiről is. „Adelaide gyönyörű és okos volt, és szerette az életet. Bradley mindig mosolygott, de mindig minden miatt panaszkodott is. Kedves, őszinte és melegszívű volt.” Legkisebb fiáról, Joey-ról elmondta, hogy „a nevetése valósággal ragályos volt.” „Az a boldogság, amit ők adtak nekünk, felülmúl minden rosszat.” – mondta, majd hozzátette, ő és Sam sötét és borzalmas időket élnek meg a veszteség miatt.

„Most mindent megteszünk azért, hogy átvészeljük egyik napot a másik után, és ez néha lehetetlen feladatnak tűnik. Egyvalamire azonban rájöttem. Az a fény, amely a családunkra ragyogott az elmúlt másfél hétben, messze felülmúlja az árnyékot. És ezzel a gondolattal képesek leszünk továbblépni.”

Az 50 éves nő csak nehezen tudta visszatartani a könnyeit, miközben beszélt. „Az utolsó szavam az volt mindegyikükhöz, hogy szeretem őket.” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet