Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sokan úgy döntenek, hogy titokban tartanak néhány információt születendő gyermekükről, hogy meglepjék a szeretteiket.

Amikor Anna Brooks Williams harmadjára esett teherbe, és ikreket várt, úgy döntött, még nagyobb meglepetést szerez a családjának! Kilenc hosszú hónapon át titokban tartották a férjével, hogy ikreket várnak.

Amikor aztán a babák megszülettek, sor került a nagy leleplezésre, amelyről videó is készült, így az egész világ osztozhatott a megható pillanatban, amit a család akkor átélt.

A videón az látható, ahogy Anna édesanyja az első számú babát puszilgatja, és annyira beleéli magát a pillanatba, hogy észre sem veszi, ahogy az egyik ápolónő behoz még egy csecsemőt a szobába. Amikor végre felnéz és rájön, hogy mi történik, sírva fakad örömében.

Nézd meg a videót, amiben az újdonsült nagymama élete legnagyobb meglepetésére reagál, és oszd meg ezt a történetet a barátaiddal is, hogy az ő arcukra is mosolyt csalj.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!