KezdőlapBulvárTóth Andi megdöbbentő vallomása: édesapám megnehezítette az életem, mindig féltem tőle

Tóth Andi megdöbbentő vallomása: édesapám megnehezítette az életem, mindig féltem tőle

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tóth Andi megrázó őszinteséggel beszél az édesapjával való kapcsolatáról, a Dancing with the Stars színpadán egy olyan bécsi keringővel érkeztek, ahol erről a kapcsolatról emlékeztek meg.

Nem először beszélt arról Tóth Andi, hogy a gyerekkorát beárnyékolta édesapja, akitől valósággal rettegett a család, ezért az énekesnő 14 évesen el is költözött otthonról, hogy szerencsét próbáljon az X-Faktorban, amit aztán meg is nyert.

“Az édesapám volt, aki mindnyájunk életét megnehezítette. Mi mindig féltünk tőle, nem éreztük magunkat biztonságban otthon” – mesélt szomorú gyerekkoráról az énekesnő.

“Az egyetlen hely, ahol el tudtam bújni az a nagyon picike hálószobán volt, a zene volt az, amihez fordultam, tudtam, hogy ez lesz a jövőm, csak nem ott” – folytatta Tóth Andi.

Az énekesnő és táncpartnere, Andrei Mangra ennek a keserves gyerekkornak a történetét vitte színpadra a Dancing with the Starsban, egy bécsi keringő erejéig, ami annyira megható volt, hogy mindenki szemébe könnyeket csalt.

“Néha így kívülről nézve úgy tűnik, mintha önfejűen reagálnál a külvilág dolgaira. És szerintem ez csak egy olyan reakció, hogy te azt gondolod, neked egyedül kell megoldanod az élethelyzeteid. Hagyd, hogy mások segítsenek neked ezen az úton. Már nem kell semmitől tartanod és félned” – értékelte Tóth Andiék táncát Ördög Nóra könnyes szemmel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet